Carinas Värld

En magisk resa från teknik till mode och resor

Snygg TV-möbel i vit högblank yta

TV-möbel i vit högblank

Vår TV-bänk gick sönder i förra veckan när vi bara skulle fixa till en sak med TV-fästet. För att komma åt valde min kära sambo att ställa sig på TV-bänken för att komma upp så han kunde se ner bakom TV:n som sitter på väggen. Men något gick snett… och nu står vi här med ett fint hål i TV-bänken.

Det gör inte så mycket för nu kan jag äntligen få köpa en TV-möbel i vit högblank istället då det är något jag velat ha i flera år. Vitt är så extremt snyggt och smidigt att jobba med när det kommer till inredning. En TV-möbel i vitt kommer att smälta in med våra ljusa väggar och fokus kommer istället att hamna på de inredningsdetaljer som är runt möbeln.

Jag fått samarbeta lite med min sambo för han har åsikter om de funktionella bitarna på TV-möbeln. Jag hittade först en vit TV-bänk i högblank som bara hade förvaringslådor och skåp vilket jag tyckte var snyggt för att man kan då gömma allt. Men jag fick ge mig för han sa att om jag väljer det kommer han placera digitalboxen och vårt Playstation 4 ovanpå TV-bänken och det går ju inte.

Men nu har jag hittat en snygg TV-möbel som fungerar för oss båda. Denna har utrymme i form av två fack där man kan placera en digitalbox och vårt Playstation. Det blir kanske inte riktigt som jag vill ha det men jag förstår de praktiska aspekterna med hans önskemål och hade nog själv tyckt att det var rätt jobbigt att öppna ett skåp för att fjärrkontrollen till digitalboxen ska fungera.

Detta inlägg publicerades torsdag, 15 december, 2016 kl 14:58 i katalogen Min Värld.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>