Carinas Värld

En magisk resa från teknik till mode och resor

Snygga vägglampor att handla online

Nu när vintern intagit landet och man knappt ser något när man går utanför dörren så kan det vara rätt trevligt att montera upp lite härlig utomhusbelysning i trädgården och på andra ställen på tomten.

Vägglampor är väldigt praktiska här och är enkla att montera på utomhusväggar, speciellt om det är på en vägg som tillhör ett garage eller förråd det bara är att borra hål för kabeldragning.

Jag har tittat runt på nätet efter bra och snygga vägglampor att montera upp utanför oss och det finns en del roliga varianter att välja mellan. Jag tycker det ska vara så enhetligt så möjligt så att köra på samma design kan vara en bar idé. De får i alla fall inte sticka ut för mycket då tycker jag det ser lite konstigt ut.

Jag funderar på att sätta upp en vid vår huvudingång och här vet jag inte om jag vill att den ska vara rörelsekänslig eller ej. Det kan vara rätt trevligt om man kommer hem sent att den liksom tänder sig själv så man tydligt ser nyckelhålet. Samtidigt så skulle de lysa upp om någon kom på besök eller om någon som inte ska vara där går förbi (vilket kanske skrämmer). Jag vet dock inte om det skulle vara störigt. Man vill ju inte att den tänds så fort någon går förbi utanför.

Sen vill jag ha minst en vägglampa eller annan utomhusbelysning på baksidan. Jag har länge drömt om att sätta upp några stolpar i trädgården som på ett snyggt sätt bidrar med trevlig belysning kvällstid men jag vet faktiskt inte längre om det är ett bra val. Det hade kostat en del också misstänker jag. Att sätta upp en vägglampa på förrådet däremot hade nog gjort susen och är betydligt billigare.

Detta inlägg publicerades torsdag, 10 november, 2016 kl 14:11 i katalogen Min Värld.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>