Carinas Värld

En magisk resa från teknik till mode och resor

Snygga hamam handdukar till hemmet

Att jobba med inredning till sin lya är något jag alltid funnit intressant och jag gillar att dekorera med detaljer som hamam handduk som jag fått upp ögonen för.

En stor del av det jag köper in i lägenheten när det kommer till möbler är neutralt och stilrent. Sen jobbar jag mycket med textiler, prydnadssaker, lampor och liknande detaljer för att förnya rum och känsla. En hamam handduk kan vara en riktigt snygg detalj att hänga över en fåtölj, en soffkant eller t.o.m. på sängen. För dig som inte känner till det är det en turkisk handduk som ursprungligen kommer från det turkiska badet (Hamam).

Det finns idag så många olika färger på hamam handdukar att det blir ett rätt roligt och billigt sett att dekorera rum med. Det går att vika och hänga dem väldigt stilrent men man kan också göra det på ett mer vilt och avslappnat sätt som ger en annan känsla. Just att leka med dessa möjligheter och kunna kombinera en filt med kuddar, gardiner, dukar, och annat kul är väldigt roligt.

Jag köpte nyligen både en blå, en grå och en lila hamam hadduk som jag nu använder på olika ställen. Den blå har jag kombinerat med den gråa i soffan och det blev väldigt snyggt tillsammans medan den lila har fått en plats i ett annat rum.

Det kanske roligaste med hamam handduken är att den är så mångsidig i vad man kan använda den till. Den är lika bra so en pläd till soffan som till en filt till parken eller en handduk vid bad.

Detta inlägg publicerades torsdag, 22 juni, 2017 kl 18:59 i katalogen Min Värld.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>