Carinas Värld

En magisk resa från teknik till mode och resor

Nya billiga sommarmöbler till trädgården

Billiga Sommarmöbler

Har ni sett väderleksrapporten för den kommande tiden? Vi pratar ju vårkänslor om inte annat!

Överallt i södra Sverige börjar man nu se tecken på vår. Tidiga vårblommor tittar upp och säger hej medan värmen sakta men säkert letar sig fram.

Alla dagar kommer inte vara perfekta men man ser att värmen snart är här. De där vårdagarna med 12 grader i skuggan kan vara fantastiska om man hittar sol och en plats skyddad från vinden. Att kunna slå sig ner och njuta av detta är fantastiskt härligt.

För att kunna göra detta krävs dock att man har utemöbler i trädgården och det är något jag behöver inhandla så snart jag bara kan. Att sitta ute och äta kommer dröja ett bra tag med att gå ut och slå sig ner för en kaffe i rätt tid känns inte långt borta helt enkelt.

Jag har varit inne och läst en hel del tips på viivilla.se som har en hel sektion kring trädgårdsmöbler och trädgården. Jag hoppades på att kanske få lite inspiration på hur jag vill ha det, vad som kan passa hos mig och i bästa fall hur jag får tag på det billigt.

Inspiration på utemöbler fanns det gott om och flera smarta idéer och tips kring hur man designar sin trädgård och vad man bör tänka på. Det är verkligen lätt att man fastnar där och drömmer sig bort om hur man vill ha det till sommaren.

Jag var dock på jakt specifikt efter en soffa, loungegrupp eller liknande som jag kan ha på terrassen nu under våren och kanske flytta längre ut i trädgården senare om jag önskar. Detta var inget jag direkt fick hjälp med där så jag började istället leta efter billiga utemöbler online och hittade då billigautemöbler.com med flera bra tips och förslag på det jag letar efter. De hade även tips på butiker som säljer det jag letar efter.

Soffgruppen som jag köpte är den på bilden ovan. Priset låg strax under 6500 kr vilket jag inte tycker är farligt med tanke på vad man faktiskt får.

Om jag ska flytta ut soffan i trädgården i sommar i samband med att matbordet åker fram så kanske någon form av solskydd skulle kunna vara aktuellt. Så jag började titta en del på olika parasoller och där finns en del bra tips på parasoller.nu kring detta. En fristående parasoll som går att luta hade helt klart varit bäst så det är något jag funderar på att köpa till.

Jag tror dock jag väntar till nästa månad med att köpa solskydd och slår kanske till efter påsk eller något. Jag vet nu vad som finns i alla.

Detta inlägg publicerades onsdag, 15 mars, 2017 kl 09:10 i katalogen Sommar.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>