Carinas Värld

En magisk resa från teknik till mode och resor

Investerat i en familjesäng till gästrummet

Familjesäng lisa

Vi bor i en lägenhet men vi bor också ca 25 mil ifrån många av våra släktingar så behovet av sovplats har ju funnits om man säger så.

Tidigare har vi haft en vanlig 90 cm säng som egentligen är en uppfällbar säng som vit låtit stå men detta är ju inte tillräckligt när en hel familj kommer på besök vilket faktiskt händer flera gånger om året.

Nu har vi istället valt att köpa in en familjesäng och placera i vårt gästrum. Den hopfällbara sängen har vi lyckats få plats med under familjesängen vilket nu gör att det är fantastiskt många sovplatser som man kan trolla fram.

Gästrummet har inte haft så mycket innan utan vi haft en byrå där med lite förvaring, använt en garderob som förvaring och haft en sittpuff och en liten TV på väggen. Det är dit en av oss flyr om man har oturen att det går något båda måste se på olika kanaler.

Sittpuffen och TV:n är kvar och byrån är flyttad för att ge plats åt familjesängen så det blev trots allt ändå väldigt bra.

Det ska bli kul och se vad de säger om familjesängen när de kommer besök nu i jul. Barnen kommer garanterat att gilla det för vem gillar inte att kunna sova högt upp när man är 7 år? Det är ju lite spännande 🙂

Detta inlägg publicerades måndag, 5 december, 2016 kl 07:24 i katalogen Min Värld.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>